Je bent hier:

Bastian Verbrugghe

Osteopaat

Contactgegevens

 0493 71 37 94
 info@praktijkvitalus.be

Maak online een afspraak

Informatie


Al van kindsbeen af aan ben ik altijd uiterst geïnteresseerd geweest in zowat alles dat te maken heeft met het functioneren van het menselijk lichaam.

Ik ben voor het eerst met osteopathie in contact gekomen na een langdurige blessure in m’n jeugd als topsporter. Meerdere foto’s/scans, bloedonderzoeken en testen bleken allemaal negatief, maar de pijn bleef en werd week na week erger.

Na enkele maanden op de sukkel ben ik dan op aanraden van een kennis bij de osteopaat langsgegaan. Verbluffend, ik had er geen andere woorden voor!
Al na een 2tal behandelingen was mijn pijn grotendeels weg en kon ik weer sporten! En bovenal, hij gebruikte enkel z’n handen!
 

Bij mij kan u terecht voor klassieke algemene osteopathie. Dit zowel voor de allerkleinsten, als voor de oudere patiënten. 

Naast mijn uitgebreide interesse in het behandelen van sporters heb ik ook een grote affiniteit voor rug- en nekproblemen, en het behandelen van baby'tjes. 

Jaarlijks volg ik meerdere cursussen en seminaries in zowel binnen- als buitenland, om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen.

Tot binnenkort!