Je bent hier:

Bastian Verbrugghe

Osteopaat

Contactgegevens

 0493 71 37 94
 info@praktijkvitalus.be

Informatie


Al van kindsbeen af aan ben ik altijd uiterst geïnteresseerd geweest in zowat alles dat te maken heeft met het functioneren van het menselijk lichaam.

Ik ben voor het eerst met osteopathie in contact gekomen na een langdurige blessure in m’n jeugd als topsporter. Meerdere foto’s/scans, bloedonderzoeken en testen bleken allemaal negatief, maar de pijn bleef en werd week na week erger.

Na enkele maanden op de sukkel ben ik dan op aanraden van een kennis bij de osteopaat langsgegaan. Verbluffend, ik had er geen andere woorden voor!
Al na een 2tal behandelingen was de pijn grotendeels weg, kon ik weer sporten en voelde ik me fitter dan ooit! En bovenal, hij gebruikte alleen z’n handen!
Het had me zo geïntrigeerd, gefascineerd en getriggerd dat ik vanaf dat moment al wist ‘ik word osteopaat’.

Na een fulltime opleiding behaalde ik, met onderscheiding, mijn diploma aan de International Academy of Osteopathy te Gent. 

Bij mij kan u als patiënt van gelijk welke leeftijdsgroep terecht.
Door mijn eigen topsportverleden ben ik uiteraard erg geïnteresseerd in het behandelen en helpen van sporters van elke leeftijd, zowel recreatief als professioneel.

Omdat stilstaan ook achteruit gaan is, volg ik jaarlijks meerdere cursussen en seminaries in zowel binnen- als buitenland.