Je bent hier:

Eveline Gunst

Klinisch Psycholoog

Contactgegevens

 0486 05 72 16
 psycholoog@praktijkvitalus.be

Informatie


Wie is Eveline Gunst?

Eveline is van opleiding klinisch psycholoog (UGent) en eerstelijnspsycholoog (KULeuven).
Ze volgt momenteel ook de psychotherapie-opleiding "Oplossingsgerichte en Systemische therapie" aan het Korzybski instituut.

Zij is lid van de BFP (Belgische Federatie van Psychologen) en de VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen) en erkend psychologe (erkenningsnummer bij de Psychologencommissie:912114125).

Wat is een klinisch psychologe?

U kan terecht bij een klinisch psycholoog indien u specifieke klachten heeft of eerder een algemeen gevoel van ontevredenheid. Tijdens de gesprekken verkennen we onder andere uw gevoelens, gedachten en gedragingen zodat we samen tot een oplossing komen. Als klinisch psycholoog ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. Alles wat tijdens de gesprekken wordt verteld, blijft dus vertrouwelijk. De titel van klinisch psycholoog is beschermd en het beroep is erkend als gezondheidszorgberoep.

Opgedane ervaring?

Eveline heeft al enkele jaren ervaring in het multidisciplinaire werken. Verder werkt ze in een psychologenpraktijk. Ook werkt zij mee aan het platform "OnlineBegeleidingVlaanderen". Meer dan een jaar deed zij ook vrijwilligerswerk in de Sint-Jozef Kliniek van Pittem (afdelingen Psychosezorg en Ouderenafdeling).