Je bent hier:

Bart Baert

Wandelcoach - Smoveywalk

Contactgegevens

 0498 88 42 00
 info@praktijkvitalus.be

Informatie


Wie is Bart Baert?

Bart studeerde aanvankelijk kinesitherapie, marketing en volgde daarna een opleiding aan de Vlerick Management School. Tussen 2009 en 2014 volgde Bart nog een practitioners opleiding NLP en een Master opleiding Coach. Na deze opleiding in Nederland zwaaide hij In januari 2014 af als de eerste mannelijk erkende Wandelcoach, een uniek concept voor Vlaanderen. Bart Baert heeft met ‘Buencamino’ twee wandelwinkels aan de kust, in Nieuwpoort en in Koksijde. Hij is tevens voorzitter van zijn eigen wandelclub en zet momenteel ook sterk in op de ‘Smovey’. Een hip wandel en work out-attribuut.

Wandelcoaching is veel meer dan alleen maar stappen!
Bij die outdoor - coaching sessie gaat Bart meestal met een enkel individu te werk, om te starten op voet van vrijheid, aandacht en rust. “Ik bereid me goed voor. Zo kan ik in grote lijnen hun professionele of privé achtergrond construeren. Als ze met een specifieke kwestie zitten, laat ik hen vooral  hun verhaal doen. Tijdens de eerste stappen ontspint zich dan een vrije dialoog en af en toe volgt er een opdracht. Hun gedragingen tijdens die oefening kunnen veel duidelijk maken”, gaat hij verder.
 
Ondertussen zijn ook duo- of groepsessies mogelijk. Ook bedrijven kunnen zich aanmelden. Communicatie oefeningen, actieplannen en doelstellingen “smart” maken en beter inzicht krijgen in jezelf en je rol in het team zijn dan de belangrijkste thema’s die tijdens een wandelcoaching van één dag aan bod komen.