Je bent hier:

Psychologie 

U wilt een afspraak maken of een vraag stellen aan onze psycholoog? Klik dan hier !

Wat is een klinisch psychologe?

U kan terecht bij een klinisch psycholoog indien u specifieke klachten heeft of eerder een algemeen gevoel van ontevredenheid. Tijdens de gesprekken verkennen we onder andere uw gevoelens, gedachten en gedragingen zodat we samen tot een oplossing komen. Als klinisch psycholoog ben ik gebonden aan het beroepsgeheim. Alles wat tijdens de gesprekken wordt verteld, blijft dus vertrouwelijk. De titel van klinisch psycholoog is beschermd en het beroep is erkend als gezondheidszorgberoep.


Wie kan bij een klinisch psychologe terecht?

Iedereen die met een algemeen gevoel van ontevredenheid rondloopt kan bij Eveline terecht en dit voor een brede waaier aan problematieken.
De doelgroepen waarmee zij vooral werkt zijn (jong)volwassen, ouderen en koppels.
Problematieken en thematieken zijn: angst- en stemmingsstoornissen, misbruik van middelen, psychosomatische klachten, relatieproblematiek, verlies- en rouwervaringen, problematieken in relatie tot het ouder worden, coping van stress, werkgerelateerde klachten en diagnostiek.

Opgedane ervaring?

Eveline is al enkele jaren werkzaam in een multidisciplinaire groepspraktijk in Zedelgem. Ook werkt zij mee aan het platform "OnlineBegeleidingVlaanderen". Meer dan een jaar deed zij ook vrijwilligerswerk in de Sint-Jozef Kliniek van Pittem (afdelingen Psychosezorg en Ouderenafdeling).

En de kostprijs?

 
Individuele sessie 45 euro
Koppels/gezinnen 60 euro

Bepaalde mutualiteiten voorzien hiervoor echter in een terugbetaling.
Meer info hierover te vinden onder: http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=23800&utm_medium=artikel&utm_source=nieuwsblad&utm_campaign=crosspromo&utm_term=hp

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden (0486 057 216), of per mail (psycholoog@praktijkvitalus.be).